Over Rå Groningen

Rå Bowls, Juices & WRåPS is een uniek Restaurant, TakeAway en Catering bedrijf.
Passie voor gezond eten is ons ding. We kijken ernaar uit je als Rå klant te mogen bedienen.

Organic | Biologisch

Onze Salades, Juices en WRåPS ingrediënten zijn biologisch en worden met zorg aangeleverd door onze leveranciers. Iedere dag vers.

Eco-Friendly | ECO VRIENDELIJK

We werken zo milieu vriendelijk als mogelijk. Ons Vegan restaurant is opgebouwd met veel hergebruikt materiaal. Trouwens, Rå is niet alleen voor Vegan liefhebbers.

ZUIVER & BEWUST

Management en staff zijn puur en zuiver van geest en lichaam. Net zoals onze Salades, Juices en WRåPS, puur & zuiver. Zo is alles in balans.

Een paar van onze Rå klanten

die bewust kiezen voor gezond eten en drinken:

Restaurant + TakeAway + Catering

Er zijn 26 zitplaatsen maar ook voor een boekbespreking met 50+ personen draaien we onze arm niet om. Iedere dag voorzien we met plezier Thuisbezorgd, UberEats en binnenlopende en online bestellende klanten van onze Bowls, Juices en nu ook WRåPS!

Iedere keer weer uit de kunst!! Vriendelijk personeel, behulpzaam, aandacht voor producten en smaken en betaalbaar, het kan gewoon niet beter! Ja, als je denkt een salade te scoren, dan kun je het duur vinden, maar als je ziet dat ieder ingrediënt vers en met zorg bereid is en dat het dus veel meer dan een salade, dan is het super betaalbaar! In de pandemie periode vaak wat afgehaald, daarna er regelmatig gegeten en telkens weer nadien een glimlach van oor tot oor door de goede service, heerlijke smaken en gevulde maag voor lange periode! Ga zo door!

Peter | via Google Review ⭐⭐⭐⭐⭐

The best vegetarian bowls in Groningen. Always fresh and unique flavor mixes. If you need a healthy foodgasm, here we go 😉 P.S. The people who are working there are true unicorns! There is no unsolvable situation for them! Sweet and kind!

Eugenia Sheina | via Google Review ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben fan! Mijn Thai temptation en mijn wortel met gember sap waren heerlijk. Een goede voedzame maaltijd, aanrader!

Sophia | via Google Review ⭐⭐⭐⭐⭐

Groningse Benna schrijft boek: ‘Liegen totdat je gelooft’

Het boek is exact 27 pagina’s dik, want 27 is een heel bijzonder getal voor Benna.
Hij jarig op de 27e, werd hij vader op 27-jarige leeftijd en was 27 zijn eerste huisnummer. Toen het idee voor een boek kwam, was het vanzelfsprekend dat het boek 27 pagina’s moest worden.

Benna koos Rå Groningen om zijn boek te presenteren.

Food is delicious, the juice is reviving me to life and the staff are the coolest people!! ❤️ always coming with a huge smile on my face

Nicole Brands | via Google Review ⭐⭐⭐⭐⭐

Salad Bowls & WRåPS MENU

Juices Smaken

%

Dagelijkse vitaminen

Zitplaatsen in Restaurant

In Onze Rå Shop

Onze eigen online shop? KLIK HIER.
Maar we leveren ook via Thuisbezorgd en Uber Eats.

Contact met Rå

GEEN VRAAG IS ONS TE GEK!
Wil je meer weten over Rå Catering? Hoeveel tijd we besteden aan voorbereiding iedere dag? Hoe werken wij zo mileuvriendelijk mogelijk? Of we Awards hebben? Of Elvis echt blond is? KOM MAAR OP!

5 + 14 =